Huomioitavaa Korona-epidemian aikana

Asiakasmäärän rajoittaminen apteekissa

Korona-virus pandemian vuoksi rajoitamme asiakasmäärän apteekissa enintään 10:een asiakkaaseen kerralla. Pyydämme ystävällisesti Sinulta ymmärrystä tilanteessa. Velvollisuutemme ja tahtomme on apteekkina hidastaa kaikin mahdollisin keinoin Korona-viruksen leviämistä sekä suojella riskiryhmiin kuuluvia asiakkaita. Henkilökuntamme ohjaa asiakkaita apteekin sisääntulossa.

Osta lääkkeitä vain tarpeeseen

Pyydämme jokaista asiakasta ostamaan vain tarpeelliset lääkkeet. Lääkkeiden hamstraamiseen ei ole syytä. Näin varmistamme yhdessä sen, että lääkkeitä riittää kaikille tarvitseville.  Lääkeviranomaiset kehottavat malttiin lääkehankinnoissa ja apteekki voi puuttua tarvittaessa lääkkeiden liikaostoon. Noudatamme lääkkeiden myyntirajoituksia.

Ethän tule flunssaoireisena apteekkiin

On tärkeää ettet tule flunssaoireisena apteekkiin, jotta muut asiakkaat ja apteekin henkilökunta välttyvät mahdolliselta koronavirustartunnalta. Jos kärsit flunssaoireista, pyydä läheistäsi käymään puolestasi apteekissa. Reseptilääkkeitä varten anna Kela-korttisi apteekissa puolestasi asioivan mukaan.

Jos epäilet koronavirustartuntaa itselläsi tai odotat testitulosta, ethän tule apteekkiin. Voit olla apteekkiin yhteydessä puhelimitse ja hoidamme apteekkiasiasi muulla tavalla.