Apteekin noutolokerikko

Apteekin noutolokero on helppo ja nopea tapa hoitaa apteekkiasiat!

Vaivaako kiireinen arki ja apteekkiinkin pitäisi ehtiä? Nousiko kova kuume ja tuttavasi olisi apteekin lähellä noutamaan tarvittavat lääkkeet puolestasi? Ei hätää, apteekin noutolokerikko auttaa!

Apteekin noutolokerikko on täysin automatisoitu 15:stä eri kokoisesta lokerosta koostuva automaatti, johon voit tilata lääkkeet ja tuotteet ilman asiointia apteekissa. Noutolokerikkomme sijaitsee apteekin sisäänkäynnissä oikealla ja voit noutaa tuotteita lokerosta apteekin aukioloaikoina.

Näin käytät noutolokerikkoa:

Reseptilääkkeitä tilatessasi tarvitsemme valokuvan henkilöllisyystodistuksesta esim. kela-, ajo- tai henkilökortti. Sinua palveleva farmaseutti lähettää turvasähköpostin johon voit vastata lähettämällä kuvan henkilöllisyystodistuksestasi. Noutolokerikkoon ei voi valitettavasti tilata kylmäsäilytystä vaativia tuotteita. Noutolokerikko palvelee Sinua apteekin aukioloaikoina ma-pe 8.30-20, la 9-18 ja su 11-16.

Voit olla meihin yhteydessä ja kysyä lisätietoa tilaamisesta!

Soita meille ja kysy lisätietoja

09 276 6950

Apteekin Noutolokerikko – kotimainen tuoteinnovaatio asiakaskokemuksen parantamiseen

Smart Pick Box -yrityksen noutolokerikko on suomalainen tuoteinnovaatio Oulusta. Noutolokerikkoja on käytössä jo satoja ympäri Suomea mm. apteekeissa, rauta- ja ruokakaupoissa sekä autoliikkeissä. Noutolokerikko mahdollistaa nopean, suoraviivaisen ja ennen kaikkea asiakaslähtöisen tavan palvella asiakastamme.

Klaukkalan apteekki kehittää toimintaansa aina kohti parempaa asiakaskokemusta. Kun meille tarjottiin noutolokerikkoa osaksi asiakaspalveluamme vuonna 2018, kiinnostuksemme heräsi välittömästi. Smart Pick Box -yrityksellä oli jo monta suomalaista apteekkia referenssinä ja kotimaisuus laitteen takana sinetöi päätöksemme hankkia noutolokerikko apteekin palvelumuodoksi.

Laite antoi valtavasti apua asiakkaillemme sekä työntekijöillemme Korona -epidemian lamaannuttaessa koko maan vuonna 2020. Etäasiointi, varsinkin riskiryhmien osalta, muodostui kriittisen tärkeäksi osaksi asiakaspalvelua. Saimme valtavasti kiitosta asiakkailtamme laitteesta ja moni epidemian aikana käyttäjäksi ryhtynyt asiakkaamme jatkaa tänäkin päivänä Apteekin Noutolokerikko -asiointia. Desinfioimme laitteen useita päivässä tartuntariskin minimoimiseksi. Sisäänkäynnin vieressä on myös käsidesi -automaatti, joten voit desinfioida kätesi ennen ja jälkeen noutolokerikko- tilauksen hakua.

Asiakaspalvelu on parhaimmillaan sydäntälämmittävä kohtaaminen, joka saattaa kääntää huonon päivän paremmaksi. Vaikka Apteekin Noutolokerikko on hankittu asioinnin suoraviivaistamiseksi, palvelemme Sinua vuoden jokaisena päivänä Kauppakeskus Viirissä. Olemme täällä asiakkaitamme varten ja annamme Sinulle mielellään lisätietoa noutolokerikon käytöstä. Tavataan apteekissa!