Klaukkalan apteekki palvelee vuoden jokaisena päivän Kauppakeskus Viirissä

Apteekin noutolokero

Apteekin noutolokero on helppo ja nopea tapa hoitaa apteekkiasiat!

Vaivaako kiireinen arki ja apteekkiinkin pitäisi ehtiä? Nousiko kova kuume ja tuttavasi olisi apteekin lähellä noutamaan tarvittavat lääkkeet puolestasi? Ei hätää, apteekin noutolokero auttaa!

Apteekin noutolokero on täysin automatisoitu 15:stä eri kokoisesta lokerosta koostuva automaatti, johon voit tilata lääkkeet ja tuotteet ilman asiointia apteekissa. Noutolokeromme sijaitsee apteekin sisäänkäynnissä oikealla ja voit noutaa tuotteita lokerosta apteekin aukioloaikoina.

Näin käytät Noutolokeroamme:

Reseptilääkkeitä tilatessasi tarvitsemme valokuvan henkilöllisyystodistuksesta esim. kela-, ajo- tai henkilökortti. Sinua palveleva farmaseutti lähettää turvasähköpostin johon voit vastata lähettämällä kuvan henkilöllisyystodistuksestasi. Noutolokeroon ei voi valitettavasti tilata kylmäsäilytystä vaativia tuotteita. Noutolokeromme palvelee Sinua apteekin aukioloaikoina ma-pe 8.30-21, la 8.30-18 ja su 11-16.

Voit olla meihin yhteydessä ja kysyä lisätietoa tilaamisesta!

Soita meille ja kysy lisätietoja

09 276 6950

Apteekin Noutolokero – kotimainen tuoteinnovaatio asiakaskokemuksen parantamiseen

Smart Pick Box -yrityksen noutolokero on suomalainen tuoteinnovaatio Oulusta. Noutolokerikkoja on käytössä jo satoja ympäri Suomea mm. apteekeissa, rauta- ja ruokakaupoissa sekä autoliikkeissä. Noutolokero mahdollistaa nopean, suoraviivaisen ja ennen kaikkea asiakaslähtöisen tavan palvella asiakastamme.

Klaukkalan apteekki kehittää toimintaansa aina kohti parempaa asiakaskokemusta. Kun meille tarjottiin Noutolokeroa osaksi asiakaspalveluamme vuonna 2018, kiinnostuksemme heräsi välittömästi. Smart Pick Box -yrityksellä oli jo monta suomalaista apteekkia referenssinä ja kotimaisuus laitteen takana sinetöi päätöksemme hankkia Noutolokero apteekin palvelumuodoksi.

Laite antoi valtavasti apua asiakkaillemme sekä työntekijöillemme Korona -epidemian lamaannuttaessa koko maan vuonna 2020. Etäasiointi, varsinkin riskiryhmien osalta, muodostui kriittisen tärkeäksi osaksi asiakaspalvelua. Saimme valtavasti kiitosta asiakkailtamme laitteesta ja moni epidemian aikana käyttäjäksi ryhtynyt asiakkaamme jatkaa tänäkin päivänä Apteekin Noutolokero -asiointia. Desinfioimme laitteen kahdesti päivässä tartuntariskin minimoimiseksi. Apteekin Noutolokeron vieressä on myös käsidesi -automaatti, joten voit desinfioida kätesi ennen ja jälkeen Noutolokerotilauksen hakua.

Asiakaspalvelu on parhaimmillaan sydäntälämmittävä kohtaaminen, joka saattaa kääntää huonon päivän paremmaksi. Vaikka Apteekin Noutolokero on hankittu asioinnin suoraviivaistamiseksi, palvelemme Sinua vuoden jokaisena päivänä Kauppakeskus Viirissä. Olemme täällä asiakkaitamme varten ja annamme Sinulle mielellään lisätietoa Noutolokeron käytöstä. Tavataan apteekissa!