Klaukkalan apteekki palvelee vuoden jokaisena päivän Kauppakeskus Viirissä

Hoitola Belladonna

Huippuammattitaitoiset kosmetologimme Claudia, Anne ja Sofia toivottavat sinut tervetulleeksi Hoitola Belladonnaan
Hoitola Belladonna tarjoaa kasvohoidot, kulmien ja ripsien värjäykset, sokeroinnit sekä uutuutena jalkahoidon.

Kasvohoito apteekin ammattitaidolla – Suo itsellesi hetki nauttia ja hemmottele itseäsi Klaukkalan apteekin Hoitola Belladonnassa. Hoitola Belladonnassa pääset nauttimaan kolmen kosmetologin turvallisista ja luotettavista hoidoista – ylellisyyttä unohtamatta. Huolehdimme aina, että valittu hoito on ihosi tarpeisiin paras mahdollinen. Suosittelemme myös tuotteet kotiin hoitotulosten ylläpitämiseksi. Teemme erilaisia kasvohoitoja, timanttihiontaa, ihon puhdistusta, karvanpoistoa sokeroinnilla ja vahauksella sekä ripsien ja kulmien kestovärjäyksiä. Hoitolamme sijaitsee Klaukkalan apteekissa Viirin kauppakeskuksen 1. kerroksessa. Tervetuloa!

Jos haluat keskustella kosmetologin kanssa hoidosta tai ihosi tarpeista ennen hoitoa, voit ottaa meihin yhteyttä ja varmistetaan yhdessä, että hoitokokemus on paras mahdollinen.

Kasvohoito pysyvästi edullisemmin! Liity siis Klaukkalan apteekin etusasiakkaaksi.

Peruskasvohoito 60 min, 70 €

Oli ihosi sitten vailla perinteistä puhdistusta tai hemmottelua hieronnalla, tämä hoito kattaa tarvittavan. Hoitoon kuuluu puhdistus, kuorinta, hieronta tai ihonpuhdistus mekaanisesti, naamio ja hoitovoiteet.  

Tehokasvohoito 60 min, 85 €

Tässä tehokkaassa hoidossa valitsemme hoitolaitteen tai tuotteet ihosi tarpeiden mukaan. Hoidossa teemme alkupuhdistuksen ja timanttihionnan tai kuorinnan ja ultraäänikiinteytyksen. Hoidon viimeistelee ihotyypillesi sopiva naamio ja hoitovoiteet.  

Täydellinen kasvohoito 90 min , 115 €

Upea hoitokokonaisuus jossa yhdistyvät laitteiden tehokkuus ja hieronnan hemmottelevuus. Teemme alkupuhdistuksen, timanttihionnan, ultraäänikiinteytyksen, hieronnan tai mekaanisen puhdistuksen, levitämme kasvoille naamion vaikuttamaan ja hoidon viimeistelevät ihotyypillesi sopivat hoitovoiteet.


Kasvohoito kotimaisen Atopik -sarjan tuotteilla

Atopik kasvohoito 60 min, 85 €

Teemme Atopikin tuotteilla puhdistuksen ja rentoutuksen, kuorinnan, hieronnan, naamion ja viimeistelyn hoitovoiteilla. Hoidon voit valita rauhoittavana, kiinteyttävänä tai puhdistavana.  

Kasvohoito seuraavan polven älykosmetiikalla RVBLAB -sarjalla.

RVB LAB kasvohoito 60 min, 95 €

Onko kasvoillasi ennenaikaisesta ikääntymisestä johtuvia juonteita tai mahdollisesti kiinteyden ja elastisuuden puutetta? Silloin tämä hoito on valintasi. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, hieronnan, ravitsevan tai täyteläisen kangasnaamion sekä hoitovoiteet. Saat mukaasi seerumia jatkaaksesi ja tehostaaksesi hoitoa kotona. Hoito tehdään ihollesi sopivilla RVB/LAB Meso fill tai Age repair-tehotuotteilla.   Voit yhdistää hoitoon kestovärjäykset tai kasvojen karvanpoisto. Mainitsethan lisäpalvelusta hoitoa varatessasi.  

Kasvohoito Bioeffect -sarjalla on uutuus Hoitola Belladonnan valikoimassa

UUTUUS! Bioeffect spa -hoito 60 min, 110 €

Tehokkaasti ja tuloksellisesti ihon ikämuutoksiin vaikuttava hoito. Kiinteyttää, madaltaa ryppyjä ja juonteita, parantaa ihon kosteudensitomiskykyä, heleyttää ja kirkastaa ihoa, tasoittaa pigmenttimuutoksia, supistaa ihohuokosia, vahvistaa ihoa. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kaksivaikutteisin kuorivan hieronnan, hierontaseerumilla ihoa stimuloivan hieronnan, 10 min EGF-seerumihoidon Hydrogel-okluusinaamion alla ja hoitovoiteet. Hajusteeton. Sopii kaikille ihotyypeille sekä allergikoille.

UUTUUS! Bioeffect Spa -hoito ja timanttihionta 80 min, 135 €

Tehokkaasti ja tuloksellisesti ihon ikämuutoksiin vaikuttava hoito. Kiinteyttää, madaltaa ryppyjä ja juonteita, parantaa ihon kosteudensitoimiskykyä, heleyttää ja kirkastaa ihoa, tasoittaa pigmenttimuutoksia, supistaa ihohuokosia, vahvistaa ihoa. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, timanttihionnan, kaksivaikutteisen kuorivan hieronnan, hierontaseerumilla ihoa stimuloivan hieronnan, 10 min EGF seerumihoidon Hydrogel -okluusionaamion alla ja hoitovoiteet. Hajusteeton. Sopii kaikille ihotyypeille sekä allergikoille.


Kiinteyttävä ultraäänihoito 45 min, 55 €

Sarjahoitona tehtynä ultraäänellä voidaan kiinteyttää tehokkaasti veltostunutta kasvojen ja kaulan ihoa. Sarjahoidossa (5 krt tai 10 krt) iso totutetaan ultraääneen lisäämällä hoitoaikaa viikottain. Ultraääni parantaa myös ihon pintaverenkiertoa, jolloin iho vahvistuu ja sävy tasoittuu.


Ripsien ja kulmien värjäys – 45min, 39 € (hoidon yhteydessä 30 min, 25 €)

Ripsien värjäys – 20 min, 20 €

Kulmien värjäys – 20 €

Kulmien muotoilu – 15 €


Pikakäsihoito 30 min, 25 €

Teemme käsikylvyn, kynsien viilauksen, kynsinauhojen siistimisen, lakkauksen sekä hieronnan.


Säärien sokerointi – 40 €

Reisien sokerointi – 40 €

Säärien & reisien sokerointi –70 €

Kainaloiden sokerointi – 30 €

Kulmien sokerointi –15 €

Ylähuulen sokerointi – 15 €

Leukalinjan sokerointi 15 €

Poskien sokerointi – 20 €

Ylähuulen & leuan sokerointi – 20 €


Siirry ajanvaraukseen tästä!

Kasvohoito pysyvästi edullisemmin! Liity siis Klaukkalan apteekin etusasiakkaaksi.