Hoitola Belladonna

Klaukkalan apteekin Hoitola Belladonna tarjoaa kasvohoidot, kulmien ja ripsien muotoilut ja värjäykset, sokeroinnit sekä uutuutena jalkahoidon.

Hoitoja apteekin ammattitaidolla – Suo itsellesi hetki nauttia ja hemmottele itseäsi Klaukkalan apteekin Hoitola Belladonnassa.

Hoitola Belladonnassa pääset nauttimaan kolmen kosmetologin turvallisista ja luotettavista hoidoista – ylellisyyttä unohtamatta. Hoidoissa pidämme tärkeänä henkilökohtaista palvelemista ja hoidon hyvää lopputulosta. Hoidon päätteeksi suosittelemme tuotteet kotiin hoitotulosten ylläpitämiseksi.

Tule siis perinteiseen kasvohoitoon hieronnalla, koneelliseen laitehoitoon (ultraäänikiinteytys- ja timanttihionta), YUMI™ Lashes -kestotaivutukseen, YUMI™ Brows -kulmakarvojen laminointiin, CND SHELLAC™ -kestolakkaukseen, ripsien ja kulmien kestovärjäykseen sekä muotoiluun tai ihokarvojen sokerointiin.

Huomioithan, että emme tee kestovärjäyksiä, kestotaivutuksia tai laminointeja alle 16 vuotiaille.

Kauneushoitolan lahjakortti ilahduttaa aina!

Hoitolamme sijaitsee Klaukkalan apteekissa Viirin kauppakeskuksen 1. kerroksessa.

Sydämellisesti tervetuloa!

Olemme auki

ma-pe : klo 10-19

lauantaisin : sopimuksen mukaan

sunnuntaisin : suljettu


Klaukkalan apteekin etuasiakkaana saat aina kaikista hoidoistamme -10 %

Siirry ajanvaraukseen tästä!

Kasvohoidot

Peruskasvohoito 60 min, 70 €

Oli ihosi sitten vailla perinteistä puhdistusta tai hemmottelua hieronnalla, tämä hoito kattaa tarvittavan. Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, kuorinta, ihonpuhdistus mekaanisesti tai hieronta. Hoito viimeistellään ihotyypillesi sopivalla naamiolla sekä hoitovoiteilla.

Tehokasvohoito 60 min, 85 €

Tässä tehokkaassa hoidossa valitsemme hoitolaitteen ja tuotteet ihosi tarpeiden mukaan. Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, timanttihionta, ihonpuhdistus mekaanisesti tai ultraäänikiinteytys. Hoito viimeistellään ihotyypillesi sopivalla naamiolla sekä hoitovoiteilla.  

Täydellinen kasvohoito 90 min, 125 €

Upea hoitokokonaisuus, jossa yhdistyvät laitteiden tehokkuus ja hieronnan hemmottelevuus. Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, timanttihionna, ihonpuhdistus mekaanisesti, ultraäänikiinteytys ja hieronta. Hoito viimeistellään ihotyypillesi sopivalla naamiolla sekä hoitovoiteilla.


Erikoiskasvohoidot

Atopik kasvohoito 60 min, 85 €

Teemme Atopikin tuotteilla alkupuhdistuksen ja rentoutuksen, kuorinnan, hieronnan, naamion ja viimeistelyn hoitovoiteilla. Hoito valitaan rauhoittavana, kiinteyttävänä tai puhdistavana.  

RVB LAB kasvohoito 60 min, 95 €

Onko kasvoillasi ennenaikaisesta ikääntymisestä johtuvia juonteita tai mahdollisesti kiinteyden ja elastisuuden puutetta? Silloin tämä hoito on valintasi. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, hieronnan, ravitsevan ja täyteläisen kangasnaamion sekä hoitovoiteet.

Bioeffect spa -hoito 60 min, 110 €

Edistyksellisesti ihon ikämuutoksia korjaava hoito. Ihosta tulee nuorekkaampi, tasaisempi ja heleämpi. Vahvistaa ihon rakennetta. Hoito perustuu Nobel- palkitun Bioeffect EFG- seerumin tehoon. Hoito sisältää runsaasti hierontoja, tehoaineiden imeyttämistä ja nautinnollisia lämpimiä kompresseja.

Bioeffect Spa -hoito ja timanttihionta 80 min, 135 €

Edistyksellisesti ihon ikämuutoksia korjaava hoito. Ihosta tulee nuorekkaampi, tasaisempi ja heleämpi. Sisältää myös timanttihionnan hoidon alkuun.

Kiinteyttävä ultraäänihoito 45 min, 55 €

Sarjahoitona tehtynä ultraäänellä voidaan kiinteyttää tehokkaasti veltostunutta kasvojen ja kaulan ihoa. Sarjahoidossa (5 krt tai 10 krt) iho totutetaan ultraääneen lisäämällä hoitoaikaa viikottain. Ultraääni parantaa myös ihon pintaverenkiertoa, jolloin iho vahvistuu ja sävy tasoittuu.

UUTUUS! Ultraäänipuhdistus 60 min, 70 €

Ihoa hellästi kuoriva ja puhdistava hoito. Ultraäänipuhdistus perustuu ultraääniaaltoihin, jotka nostavat talia ihon pintaan ja syväpuhdistavat ihohuokosissa olevan talin sekä lian. Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, ultraäänikuorinta, hieronta tai ihonpuhdistus mekaanisesti, naamio ja hoitovoiteet.

UUTUUS! Ultraääni-imeytyshoito 45 min, 65 €

Ultraääntä käytetään myös imeyttämään tehoaineita ihoon. Ultraääniaallot työntävät tehoaineita syvälle ihokerroksiin, jolloin ihosta tule kuulaan ja hehkuvan näköinen. Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, ultraääni-imeytys, naamio ja hoitovoiteet.

UUTUUS! Ultraääni-imeytys muun kasvohoidon yhteydessä 15€

iS Clinical fire & ice medikaalisen tason kuorintakäsittely 30 min 89 €

Huomaa heleä muutos heti hoidon jälkeen – tule kun haluat olla parhaimmillasi! Häivyttää iholta valovanhenemisen merkkejä. Sopii myös couperosalla -erinomainen valinta aknelle. Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, kirkastava ja uudistava kuorintakäsittely, viilentävä ja kosteuttava naamio, hieronta sekä loppuvoiteet. Parhaimmat tulokset saavutetaan 4-6 kerran sarjahoitona, 10 päivän välein.

iS Clinical fire & ice medikaalisen tason kuorintakäsittely 60 min 139 €

Hoitoon kuuluu kasvohöyryn alla tehtävä kolmoispuhdistus hieronnalla, mekaaninen ihonpuhdistus, kuorintakäsittely, viilentävä ja kostettava naamio, decolté- ja käsivarsihieronta sekä loppuvoiteet.


Ripset ja kulmat

YUMI™ Lashes 89 €

YUMI™ Lashes on ainutlaatuinen ripsien kestotaivutushoito, joka kaunistaa omat luonnolliset ripsesi, saaden ne näyttämään pitkiltä ja näyttäviltä. Hoitoon kuuluu myös ripsien värjäys. Kestotaivutuksen vaikutus kestää noin 8-10 viikkoa.

YUMI™ Brows 55 €

YUMI™ Brows on kulmakarvojen laminointimenetelmä, joka taivuttaa kulmakarvat haluttuun muotoon. Kulmasi pysyvät koko päivän juuri siinä asennossa, johon ne aamulla harjaat. Menetelmä ravitsee ja kosteuttaa kulmakarvoja keratiinin, vitamiinien ja proteiinien avulla. Hoitoon kuuluu myös värjäys. Laminoinnin vaikutus kestää noin 4-6 viikkoa.

YUMI™ Lashes ja YUMI™ Brows 129 €

Yhdistelmähoito ripsille ja kulmille.


Kestovärjäykset

Ripsien ja kulmien värjäys – 30 € (hoidon yhteydessä, 25 €)

Ripsien värjäys – 20 €

Kulmien värjäys – 25 €

Kulmien muotoilu – 15 €


Käsihoidot

Pikamanikyyri 30 min, 30 €

Teemme kynsien viilauksen, kynsinauhojen siistimisen, lakkauksen, kynsinauhaöljyn sekä loppuvoiteen.

CND SHELLAC™ -kestolakkaus 45 min, 45 €

SHELLAC™ -kestolakkaus on hellävarainen kynnelle ja antaa upean ja kestävän lakan jopa 14+ päiväksi! Lakka kovetetaan UV-uunissa. Hoidossa teemme, kynsien viilauksen, kynsinauhojen siistimisen, yksivärisen kestolakkauksen, loppuvoiteen sekä kynsinauhaöljyn.

CND SHELLAC™-kestolakkauksen poisto + uusi SHELLAC™ kestolakkaus 55 €

Huomioithan, että poistamme vain SHELLAC™ merkin kestolaukkauksia!


Sokeroinnit

Säärien sokerointi – 40 €

Reisien sokerointi – 40 €

Säärien & reisien sokerointi –70 €

Kainaloiden sokerointi – 30 €

Kulmien sokerointi –15 €

Ylähuulen sokerointi – 15 €

Leukalinjan sokerointi 15 €

Poskien sokerointi – 20 €

Ylähuulen & leuan sokerointi – 20 €

Bikinilinjan sokerointi – 35 €


Siirry ajanvaraukseen tästä!

Klaukkalan apteekin Hoitola Belladonna tarjoaa kasvohoidot, kulmien ja ripsien muotoilut ja värjäykset, sokeroinnit sekä uutuutena jalkahoidon.