Hoitola Belladonna

Suo itsellesi hetki aikaa ja hemmottele itseäsi. Hoitola Belladonna palvelee Sinua Klaukkalan apteekissa. Huippuammattitaitoiset kosmetologimme tekevät valitsemasi kasvohoidon Sinun ihotyyppiin sopivilla tuotteilla ja kertovat miten hoidossa saavutettu ihon hehkun säilyy kotikonstein pitkään hoidon jälkeenkin.

Kasvohoidot

Peruskasvohoito 60 min, 65 €
On ihosi sitten vailla perinteistä mekaanista puhdistusta tai hemmottelua hieronnalla, tämä perushoito kattaa tarvittavan. Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, kuorinta, hieronta tai ihonpuhdistus mekaanisesti, naamio sekä hoitovoiteet.
Tehokasvohoito 60 min, 70 €
Tässä tehokkaassa hoidossa valitsemme hoitolaitteen tai tuotteet ihosi tarpeiden mukaan. Hoidossa teemme alkupuhdistuksen ja timanttihionnan tai kuorinnan ja ultraäänikiinteytyksen. Hoidon viimeistelee ihotyypillesi sopiva naamio ja hoitovoiteet.
Täydellinen kasvohoito 90 min , 85 €
Upea hoitokokonaisuus jossa yhdistyvät laitteiden tehokkuus ja hieronnan hemmottelevuus. Hoidossa teemme alkupuhdistuksen, timanttihionnan, ultraäänikiinteytyksen, hieronnan tai mekaanisen puhdistuksen, levitämme kasvoille naamion vaikuttamaan ja hoidon viimeistelevät ihotyypillesi sopivat hoitovoiteet.
Eila Hellgren mineraalikasvohoito 60 min, 75 €
Koe maan ja meren mineraalien vaikuttavuus iholla tässä napakoittavassa kasvohoidossa, joka tehdään suomalaisen uraauurtavan kosmetologin kehittämällä ihonhoitosarjalla. Hoito alkaa alkupuhdistuksella, jota seuraa kuorinta, hieronta, naamoi kompresseilla sekä hoitovoiteet.
Atopik sensitive-kasvohoito 60 min, 70 €
Rauhoittava kasvohoito kuivalle, herkälle ja couperosa-iholle. Hoitoon sisältyy Atopikin rauhoittavilla tuotteilla tehtävä alkupuhdistus ja -rentoutus, kuorinta, hieronta, naamio ja hoitovoiteet.
Atopik anti akne-kasvohoito 60 min, 70 €
Puhdistava ja tasapainottava Atopikin tuotteilla tehtävä hoito epäpuhtaalle ja akneiholle. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus ja -rentoutus, kuorinta, ihonpuhdistus mekaanisesti, tehokas naamio sekä hoitovoiteet.
Atopik anti age-kasvohoito 60 min, 75 €
SIlminnähtävän kiinteyttävä ja ravitseva kasvohoito ikääntyvälle, kimmoisuutta ja heleyttä menettäneelle iholle. Alkupuhdistuksen jälkeen hoito jatkuu alkurentoutuksella, kuorinnalla, hieronnalla ja naamiolla ja päättyy iholle levitettäviin hoitovoiteisiin. Hoito tehdään Atopikin tehokkailla anti-ageing tuotteilla.
Atopik silmänympäryshoito 30 min, 35 €
Tämä upeasti kirkastava ja turvotusta vähentävä silmänympäryshoito toteutetaan Atopikin tehokkailla tuotteilla. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, entsyymikuorinta, hieronta, naamio sekä hoitovoiteet. Atopik-kasvohoitoon yhdistettynä hoidon hinta on 30 €.
RVB/LAB-kasvohoito 60 min, 95 €
Onko kasvoillasi ennenaikaisesta ikääntymisestä johtuvia juonteita? Tai mahdollisesti kiinteyden ja elastisuuden puutetta? Silloin tämä hoito on valintasi. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, hieronnan, erityisen ravitsevan tai täyteläistävän kangasnaamion sekä hoitovoiteet. Hoidosta mukaasi saat seerumia jatkaaksesi ja tehostaaksesi hoitoa myös kotona. Hoito tehdään ihollesi sopivilla RVB/LAB Meso fill tai Age repair-tehotuotteilla.
Hoitoihin voidaan yhdistää myös kestovärjäykset, kasvojen karvanpoisto tai pikamanikyyri. Mainitsethan lisäpalvelusta hoitoa varatessasi.
Kasvojen karvanpoisto 13 €/alue, hoidon yhteydessä 8 €/ alue.
Kestovärjäykset
Ripsien ja ja kulmien kestovärjäykset sis. kulmien muotoilun 45 min, 35 €
Värjäys kasvohoidon yhteydessä 30 min, 20 €
Kulmien kestovärjäys sis. muotoilun 20 min, 20 €
Ripsien kestovärjäys 20 min, 20 €
Kulmien muotoilu pinseteillä tai vahalla 13 €
Pikamanikyyri 20 min, 20 €
Juhlat tulossa ja kynnet kaipaisivat nopeaa siistimistä? Tässä manikyyrissa viilaamme kynnet ja hoidamme kynsinauhat. Hoidon viimeistelee kynsinauhavoide.
Hemmotteleva manikyyri 60 min, 65 €
Hoitokokonaisuus käsille sisältää kynsien muotoilun, kynsien ja kynsinauhojen hoidon, käsien kuorinnan sekä rentouttavan hieronnan ravitsevalla hierontavoiteella ja hoitolakat.
Etuasiakkaana saat – 10% kaikista hoidosta!
Ajan voit varata joko puhelimitse tai paikan päällä apteekista.
Hoitolamme palvelee pääsääntöisesti maanantaista perjantaihin klo 9-18.
Puh. 09 276 6950
Sydämellisesti tervetuloa!