Klaukkalan apteekki palvelee vuoden jokaisena päivän Kauppakeskus Viirissä

Hoitola Belladonna

Huippuammattitaitoiset kosmetologimme Claudia, Anne ja Sofia toivottavat sinut tervetulleeksi Hoitola Belladonnaan
Hoitola Belladonna tarjoaa kasvohoidot, kulmien ja ripsien värjäykset, sokeroinnit sekä uutuutena jalkahoidon.

Kasvohoito apteekin ammattitaidolla – Suo itsellesi hetki nauttia ja hemmottele itseäsi Klaukkalan apteekin Hoitola Belladonnassa. Hoitola Belladonnassa pääset nauttimaan kolmen kosmetologin turvallisista ja luotettavista hoidoista – ylellisyyttä unohtamatta. Huolehdimme aina, että valittu hoito on ihosi tarpeisiin paras mahdollinen. Suosittelemme myös tuotteet kotiin hoitotulosten ylläpitämiseksi. Teemme erilaisia kasvohoitoja, timanttihiontaa, ihon puhdistusta, karvanpoistoa sokerilla ja vahalla sekä ripsien ja kulmien kestovärjäyksiä. Hoitolamme sijaitsee Klaukkalan apteekissa Viirin kauppakeskuksen 1. kerroksessa. Tervetuloa!

Olemme auki

ma-pe : klo 10-19

lauantaisin : sopimuksen mukaan

sunnuntaisin : suljettu

Jos haluat keskustella kosmetologin kanssa hoidosta tai ihosi tarpeista ennen hoitoa, voit ottaa meihin yhteyttä ja varmistetaan yhdessä, että hoitokokemus on paras mahdollinen.

Kasvohoito pysyvästi edullisemmin! Liity siis Klaukkalan apteekin etusasiakkaaksi.

Peruskasvohoito 60 min, 70 €

Oli ihosi sitten vailla perinteistä puhdistusta tai hemmottelua hieronnalla, tämä hoito kattaa tarvittavan. Hoitoon kuuluu puhdistus, kuorinta, hieronta tai ihonpuhdistus mekaanisesti, naamio ja hoitovoiteet.  

Tehokasvohoito 60 min, 85 €

Tässä tehokkaassa hoidossa valitsemme hoitolaitteen tai tuotteet ihosi tarpeiden mukaan. Hoidossa teemme alkupuhdistuksen ja timanttihionnan tai kuorinnan ja ultraäänikiinteytyksen. Hoidon viimeistelee ihotyypillesi sopiva naamio ja hoitovoiteet.  

Täydellinen kasvohoito 90 min , 115 €

Upea hoitokokonaisuus jossa yhdistyvät laitteiden tehokkuus ja hieronnan hemmottelevuus. Teemme alkupuhdistuksen, timanttihionnan, ultraäänikiinteytyksen, hieronnan tai mekaanisen puhdistuksen, levitämme kasvoille naamion vaikuttamaan ja hoidon viimeistelevät ihotyypillesi sopivat hoitovoiteet.

Kasvohoito kotimaisen Atopik -sarjan tuotteilla

Atopik kasvohoito 60 min, 85 €

Teemme Atopikin tuotteilla puhdistuksen ja rentoutuksen, kuorinnan, hieronnan, naamion ja viimeistelyn hoitovoiteilla. Hoidon voit valita rauhoittavana, kiinteyttävänä tai puhdistavana.  

Kasvohoito seuraavan polven älykosmetiikalla RVBLAB -sarjalla.

RVB LAB kasvohoito 60 min, 95 €

Onko kasvoillasi ennenaikaisesta ikääntymisestä johtuvia juonteita tai mahdollisesti kiinteyden ja elastisuuden puutetta? Silloin tämä hoito on valintasi. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, hieronnan, ravitsevan tai täyteläisen kangasnaamion sekä hoitovoiteet. Saat mukaasi seerumia jatkaaksesi ja tehostaaksesi hoitoa kotona. Hoito tehdään ihollesi sopivilla RVB/LAB Meso fill tai Age repair-tehotuotteilla.   Voit yhdistää hoitoon kestovärjäykset tai kasvojen karvanpoisto. Mainitsethan lisäpalvelusta hoitoa varatessasi.  

Kasvohoito Bioeffect -sarjalla on uutuus Hoitola Belladonnan valikoimassa

Bioeffect spa -hoito 60 min, 110 €

Edistyksellisesti ihon ikämuutoksia korjaava hoito. Ihosta tulee nuorekkaampi, tasaisempi ja heleämpi. Vahvistaa ihon rakennetta. Hoito perustuu Nobel- palkitun Bioeffect EFG- seerumin tehoon. Hoito sisältää runsaasti hierontoja, tehoaineiden imeyttämistä ja nautinnollisia lämpimiä kompresseja.

Bioeffect Spa -hoito ja timanttihionta 80 min, 135 €

Edistyksellisesti ihon ikämuutoksia korjaava hoito. Ihosta tulee nuorekkaampi, tasaisempi ja heleämpi. Sisältää myös timanttihieronnan hoidon alkuun.


Kiinteyttävä ultraäänihoito 45 min, 55 €

Sarjahoitona tehtynä ultraäänellä voidaan kiinteyttää tehokkaasti veltostunutta kasvojen ja kaulan ihoa. Sarjahoidossa (5 krt tai 10 krt) iso totutetaan ultraääneen lisäämällä hoitoaikaa viikottain. Ultraääni parantaa myös ihon pintaverenkiertoa, jolloin iho vahvistuu ja sävy tasoittuu.

uutuus! IS Clinical medikaalisen tason kuorintakäsittely 30 min 89 €

Huomaa heleä muutos heti hoidon jälkeen – tule kun haluat olla parhaimmillasi! Häivyttää iholta valovanhenemisen merkkejä. Sopii myös couperosalla -erinomainen valinta aknelle. Hoitoon kuuluu myös puhdistus, kirkastava ja uudistava kuorintakäsittely, viilentävä ja kosteuttava naamio, hieronta sekä loppuvoiteet. Parhaimmat tulokset saavutetaan 4-6 kerran sarjahoitona, 10 päivän välein.

uutuus! IS Clinical medikaalisen tason kuorintakäsittely 60 min 139 €

Hoitoon kuuluu kasvohöyryn alla tehtävä kolmoispuhdistus hieronnalla, mekaaninen ihonpuhdistus, kuorintakäsittely, viilentävä ja kostettava naamio, decolté- ja käsivarsihieronta sekä loppuvoiteet.


Ripsien ja kulmien värjäys – 45min, 39 € (hoidon yhteydessä 30 min, 25 €)

Ripsien värjäys – 20 min, 20 €

Kulmien värjäys – 20 €

Kulmien muotoilu – 15 €


Pikamanikyyri 30 min, 25 €

Teemme käsikylvyn, kynsien viilauksen, kynsinauhojen siistimisen, lakkauksen sekä hieronnan.


Säärien sokerointi – 40 €

Reisien sokerointi – 40 €

Säärien & reisien sokerointi –70 €

Kainaloiden sokerointi – 30 €

Kulmien sokerointi –15 €

Ylähuulen sokerointi – 15 €

Leukalinjan sokerointi 15 €

Poskien sokerointi – 20 €

Ylähuulen & leuan sokerointi – 20 €

Bikinilinjan sokerointi – 35 €


Siirry ajanvaraukseen tästä!

Kasvohoito pysyvästi edullisemmin! Liity siis Klaukkalan apteekin etusasiakkaaksi.