Annosjakelu

Annosjakelu tehdään yhteistyössä Pharmac Finland Oy:n kanssa

”Annosjakelu tuo tarvitsemani lääkkeet kotiovelle asti.”

Annosjakelu – tilaa lääkkeet kotiin toimitettuna kätevissä kerta-annospusseissa! Olipa kyse reseptilääkkeistä, itsehoitolääkkeistä tai vitamiineista ja ravintolisistä, voit tilata kaikki apteekkituotteet kotiin toimitettuna. Toimitamme tilaamasi lääkkeet ja apteekkituotteet kotiisi joka toinen viikko. Voit vaivattomasti muuttaa annosjakelutilausta kauttamme, mikäli lääkityksesi muuttuu tai haluat tilata vaikkapa uuden vitamiinivalmisteen annosjakelutoimituksen mukaan.

Annosjakelu -palvelun aloittaminen on helppoa ja nopeaa, toimi näin:

  • Ota yhteyttä apteekkiin
  • Toimita voimassa oleva lääkelista
  • Teemme sopimuksen annosjakelun aloittamisesta ja sovimme laskutuksesta
  • Farmaseutti katsoo kanssasi milloin annosjakelu aloitetaan, ettei kotiin jäisi käyttämättömiä lääkkeitä
  • Saat lääkkeesi valmiiksi jaettuna kahdeksi viikoksi kerrallaan – voit hakea jaetut lääkkeet apteekista itse tai sopia kotiinkuljetuksesta

Palvelu vähentää lääkejätteen määrää ja tuottaa kustannussäästöjä asiakkaalle

Annosjakelu tuottaa kustannussäästöjä asiakkaalle, koska lääkkeitä toimitetaan vain tarvittava määrä. Lisäksi lääkejätteen määrä pienenee.
Lääkevaihdot ja -kokeilut onnistuvat ilman hävikkiä, koska kerralla toimitetaan vain kahden viikon lääkkeet. Kustannussäästöä syntyy kun lääkkeet jaetaan edullisista pakkauksista ja asiakas maksaa vain jaetuista lääkkeistä.

Oma-annospalvelusta sujuvuutta ja turvallisuutta lääkehoitoon

Annosjakelupalvelun alkaessa tarkistamme käytössä olevien lääkkeiden yhteensopivuuden ja olemme tarvittaessa yhteydessä hoitavaan lääkäriin. Säädämme lääkkeiden ottoajankohdat niin, ettei lääkkeiden kesken tule mahdollisia yhteisvaikutuksia. Tarkistamme aina ennen uuden annosjakelujakson alkamista, ettei resepteihin ole tullut muutoksia. Palvelun hintaan kuuluu myös resepteistä huolehtiminen ja uusimme ne automaattisesti

Annosjakelu -palvelu sisältää useita tarkastuskohtia, jotta voimme olla varmoja siitä, että saamasi annosjakelupussit pitävät sisällään juuri oikeita lääkkeitä. Palvelun aloituksen yhteydessä tarkastamme reseptit sekä annostukset. Varsinaiset pussit tehdään pääosin automaation avulla eli lääkerobotit pakkaavat pussit Pharmac Finland Oy:n tehtaalla. Automaatio on paras tapa varmistaa pussien oikea sisältö, sillä lääkerobotissa olevien lääkekanavien ansiosta on mahdotonta, että pussiin menisi väärä lääke. Kun annosjakelupussit saapuvat Klaukkalan apteekkiin, annosjakelutiimimme tarkastaa jokaisen pussin ennenkuin ne luovutetaan asiakkaalle tai ne kotiinkuljetettavaksi.

Annosjakelu auttaa juuri Sinua

Ota meihin yhteyttä ja tehdään lääkkeenotto yhdessä helpommaksi! Autamme mielellämme lisäkysymyksissä tai erityistoiveissa annosjakelua varten. Annosjakelu soveltuu asiakkaille joilla on haasteita päästä apteekkiin välimatkan, huonontuneen liikkuvuuden tai liikuntavamman takia. Palvelu soveltuu myös hyvin asiakkaille joilla on pysyvä sairaus, mutta eivät ehdi kiireisen arjen takia käymään apteekissa. Voit tilata palvelun myös omaisellesi, joka ei enää kykene omatoimiseen lääkkeiden käyttöön.