Apteekin kotiinkuljetus Lääketaxilla

Lääketaxi toimittaa apteekkiostokset kotiovelle

Kotiinkuljetus on helppoa apteekin Lääketaxin avulla! Apteekkiasiointi ei ole koskaan ollut näin helppoa; soita meille ja tilaamasi lääkkeet sekä apteekkituotteet ovat kotiovellasi jopa reilun tunnin sisällä!

Apteekin kotiinkuljetus osana asiakaspalveluamme

Asiakaspalvelu ja huipputason asiakaskokemus on tärkein tehtävämme ja tavoitteemme. Jotta pystymme palvelemaan asiakkaitamme kattavasti myös apteekin ulkopuolella, valitsimme Lääketaxin osaksi asiakaspalveluamme. Hektinen elämänrytmi, tapaturmat ja loukkaantumiset, korkea kuume tai ikääntymisestä johtuva liikkuvuuden huonontuminen ovat tilanteita, joissa Lääketaxi palvelee Sinua myös apteekin ulkopuolella.

Lääketaxin kuljettajat ovat koulutettuja tehtävään ja autoissa on lämpötilaseuranta. Voit siis tilata myös kylmäsäilytystä vaativat lääkkeet Lääketaxin avulla kotiisi.

Kysy lisätietoa kotiinkuljetuksen rajoituksista apteekista!

Näin käytät Lääketaxia

”Maksan palvelusta 12,90 € ja tilaamani toimitus on kotiovella reilun tunnin päästä.”

Lääketaxin hinta on 12,90 €-24,90 € riippuen sijainnistasi

Voit maksaa ostokset joko verkkopankissa tai pikalaskulla.

Lääketaxi toimittaa kotiinkuljetukset n. 10 km päähän apteekista

Lääkkeiden ja apteekkituotteiden toimittaminen kauemmas on myös sovittavissa.

Tarkista karttapalvelusta miten kaukana kotisi sijaitsee Klaukkalan apteekista.

Palvelusovelluksen kehittäjä Cabbapp Solutions Oy on solminut salassapito- ja tietojenkäsittelysopimuksen Klaukkalan apteekin kanssa. Asiakkaiden henkilö- ja lääkitystietoja käsitellään aina tietoturvallisesti.

Lääketaxin tarina

Lääketaxin tarina käynnistyi apteekin kotipaikkakunnalta Klaukkalasta vuonna 2020. Korona-epidemia hankaloitti kaikkia yhteiskunnan toimia ja haastoi myös apteekkien lääketoimituksia asiakkaille, jotka eivät voineet riskiryhmään kuulumisen takia asioida apteekissa normaalisti.

Klaukkalasta lähtöisin oleva Cabapp Solutions Oy kehitti sovelluksen, joka mahdollistaa paikallisten taksiyrittäjien tekemät lääkekuljetukset nopeasti ja vaivattomasti asiakkaillemme. Kun kuulimme, että Suomen Apteekkariliitto oli tehnyt yhteistyösopimuksen Cabappp Solutions Oy:n kanssa ja sovelluksen takana on vielä paikallinen yrittäjä, ryhdyimme oitis toimeen Lääketaxi -palvelun käynnistämiseksi myös Klaukkalaan. Tänä päivänä paikalliset taksiyrittäjät toimittavat päivittäin lääkeostoksia asiakkaillemme.

Haluatko antaa palautetta Lääketaxista?

Tahdomme kuulla kaikki palautteet palveluistamme, onnistumisista sekä myös kehityskohteista. Jos Lääketaxi ei onnistunut ensiluokkaisessa asiakaskokemuksessa, arvostaisimme kovasti jos jaat sen meidän kanssamme.

Täältä pääset antamaan palautetta apteekin kotiinkuljetus -palvelusta eli Lääketaxista.